ольчикПо-весняному тепло, по-сонячному щиро, по-квітневому   завзято  вітаю з ювілейним днем народження свою  колегу – головного бухгалтера районної ради Ольгу Олександрівну Чуб.

Високий професіоналізм,  компетентність,  наполегливість, виваженість,  відповідальність,  інтелектуальний підхід до вирішення робочих питань,    а ще принциповість,  несхитне життєлюбство,  доброта та толерантність  -  це лише невеликий перелік чеснот, притаманних нашій ювілярці.  ЇЇ цінують і поважають  за  прямолінійність, за досвід і знання справи, за вміння шукати шляхи вирішення  проблемних питань, за людяність, почуття  гумору, бажання реалізовувати   свій  творчий потенціал,  цілком і повністю віддаючи себе роботі.

Тож  бажаємо нашій колезі аби усмішка  не  зникала з обличчя,  енергійність, рішучість та оптимізм  повсякчас супроводжували в роботі, а  харизма, творчий підхід до справ  відкривали горизонти  цікавих перспектив.

Міцного здоров’я,  достатку і благополуччя, щирих  людей поруч, а ще підтримки  рідних і дорогих людей, які б успіхами і досягненнями, любов’ю і теплом, п взаєморозумінням радували  іменинницю, перетворюючи  будні на свята!

 

Голова районної ради                                                                  Г.М. Угляниця