2225555 Учасники аматорських колективів районного будинку культури доволі часто  беруть участь у різних Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах та фестивалях.  Кожна поїздка особлива, наповнена дитячими посмішками і приємними спогадами. Такою виявилася і недавня подорож в красиве місто Кітен Республіки Болгарія.

Кілька днів тому закінчилась їх автомандрівка до моря, у чудовий дитячій табір «ВМЕСТЕ». Приголомшливе, незабутнє враження подарував учасникам Кітен! Сонячна країна троянд - Болгарія, море, прекрасний клімат - це казка, яка залишиться в серцях назавжди! Діти, заходи, пляжні вечірки, конкурси - все знову і знову дарували сили і натхнення, варто лише згадати про них! Потрапивши туди, діти занурилися у зовсім інший світ доброти, дружби і креативу, світ, з який не хотілось залишати. Позитивні емоції, незабутні моменти, чудові друзі, прекрасні спогади - все це залишиться у кожному серці.

 

Команда професійних аніматорів не давали нудьгувати. Здавалося, що фантазія  безмежна - активні ігри, тепле море, найкрасивіші світанки і заходи сонця, сотні нових знайомств і незабутніх пригод! Ніколи не забудеться видовищне свято “Нептуна”.  Від імені  учасників колективів хочеться сказати величезне СПАСИБІ всім аніматорам за майстер класи по танцях і гумору, за уроки журналістики, за прекрасні вечірні програми, дискотеки,пресс-конференції з зірками шоу-програм “Танцюють всі”,”Україна має талант”,“Майстер-шеф Діти”, зустрічі з зірками шоу-бізнесу, за яскраву фотосесію з командою Гарика Бірчі з телесеріалу “Віталька”, за пісеньки і уроки сну, за чудові цікаві ранкові фіз-хвилинки біля берегу моря.

Та, здається, головне у цій подорожі для танцювального колективу «АМІРА» – Кубок за І місце  Міжнародного фестивалю мистецтва і творчості “STARWAYFEST” Болгарія 2016, та II місце – танцювального колективу «Водограй». Всі діти привезли додому особисті пам'ятні дипломи і масу позитивних емоцій! Це спогади на все життя, спогади про спільну нелегку працю на репетиціях, спогади про успіхи на сцені та вдячність глядача, спогади про добрих, дружніх, щедрих та гостинних жителів Кітена та нові  сподівання на  яскраві концерти,  далекі та близькі цікаві фестивалі!

Керівники колективу східного танцю «АМІРА» Тетяна Дацій та танцювального колективу «Водограй» - Лариса Фесенко - дивовижні, яскраві, талановиті, цілеспрямовані і з крутим-бойовим характером, люди-батарейки, які заряджають всіх своїм настроєм! Вони повністю віддаються роботі! Більше того, такі ж позитивні риси  виховують в  учасниць колективів, котрі впродовж багатьох років зростали і зміцнювались разом. 

Всі учасники поїздки повернулися щасливими, що відпочили у чудовому місті    Кітен і бажають лише одного - незабаром знову, зустрітися з командою чудового дитячого табору «ВМЕСТЕ» на наступному фестивалі в Болгарії!, такими

 

За  матеріалами сайту Лубенської райдержадміністрації