555-1111222Лубенщина – багата талантами, про це вкотре засвідчив звітний концерт зразкового  танцювального колективу  «Водограй», який  25 травня  демонстрував свої вміння і таланти  на сцені районного будинку культури. Глядацька зала була переповненою: батьки,  поважні гості, серед яких голова районної ради Григорій Угляниця, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, також усі поціновувачі  хореографічного мистецтва з нетерпінням чекали виступів  улюбленого колективу, який  розпочав свою творчу діяльність з 2004 року під керівництвом  досвідченого педагога, майстра своєї справи  Лариси Фесенко і до сьогодні підкорює сцену не тільки Лубенщини, а й близького та далекого зарубіжжя.

Вміло афішуючи свої здібності, артистизм усі  три вікові групи танцювального колективу більше двох годин розважали гостей, змушуючи їх аплодувати, посміхатися і просто насолоджуватися концертом та збагачуватися позитивними емоціями.

 Тут були і  «Український гопак», і «Козачок», і «Солдатська плясова», і «Ковбойський танець», і  композиції «Від Києва до Лубен», «Їхали козаки»,  «Походочка», «Пригоди на галявині»,  і російський танок «Бояриня», а також  численні танці  народів  світу Італії, Польщі, Молдови.  

4---77777222

До присутніх звернувся голова районної ради Григорій Угляниця, який побажав колективу процвітання, наголосивши на тому, що за кожним виступом копітка праця дітей, їх наставника,  а також  терпіння і хвилювання батьків. Він також зауважив,  що районна рада, депутатський корпус не стоять осторонь  питань культури і на черговій сесії буде розглянуто питання щодо виділення  додаткових коштів  на придбання сценічних костюмів, взуття учасникам творчих колективів районного будинку культури. Він передав вітання колективу від депутата  обласної ради, керівника хлібопекарні ТМ «Наша пекарня» Руслана  Ляшка, який надав спонсорську допомогу  колективу  для придбання сценічного взуття.

 

 

         Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко  передала вітання від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко , а також подякувала дорослим і юним учасникам  за подаровані  миті позитивних емоцій, закликавши молодь  і надалі радувати лубенців «рясними урожаями» на культурній ниві.

            Лариса  Фесенко запрошувала  юну  талановиту молодь ставати  учасниками колективу,  адже двері  «Водограю»  завжди відкриті для наполегливих і творчих. Своєму наставнику дякували і вдячні  вихованці.

Не обійшлося без привітань  колег по сцені, зразкового аматорського колективу «Перлина», колективу Східного танцю «Аміра»,  циркової студії  «Маска», які  радіючи  успіхам «Водограю»,  подарували їм, та усій глядацькій залі, власні виступи.  

       На зразковий   танцювальний  колектив «Водограй»  чекають нові творчі успіхи, а  глядачам  залишається радіти  досягненням тих, хто наповнює наші будні радістю , позитивом та бажанням  діяти, творити, не здаватись.