10.10.2016  Голова  районної ради Григорій Угляниця продовжує робочі  поїздки по Лубенському району аби вивчити проблеми громад,  поспілкуватися з сільськими головами, депутатами сільських рад.

      30 березня Григорій Угляниця, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Оксана Цимбал відвідали Шершнівську, Войнихівську сільські ради. Поспілкувавшись з очільником Шершнівської громади Ігорем Яременком,  гості  побували в школі, будинку культури, який потребує ремонту та ознайомилися з іншими об"єктами соціальної сфери села.

      Змістовною була розмова з  Григорієм Сердюком, сільським головою Войнихівської сільської ради. Неабияке враження на керівника району справила Войнихівська ЗШ, де директор школи Григорій Носенко розповів про досягнення навчального закладу, а також показав експозиції, якими  обрамлено фойє школи. Вражає куточок, присвячений  воїнам Небесної сотні, тож учні школи знають поіменно учасників Революції Гідності, які поклали життя за свободу вибору, прийдешнє України. Пройшовшись класами,  Григорій Носенко поділився планами на майбутнє:  потребує ремонту кабінет фізики, слід  замінити віконні блоки, частково вже проведено ці ремонтні роботи.

 

         Є позитивні зміни і в будинку культури, тут на третьому поверсі за ініціативи сільського голови створено музей експонатів минувшини. 

           З посмішкою на обличчях зустрічала Григорія Угляницю малеча дитячого садочку, в якому панують тепло і затишок, про це дбає  завідуюча ДНЗ Оксана Кучеренко.

1300000

         Вміло надають медичну  допомогу і в амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Головний лікар, Ніна Груба, розповіла як вдається вирішувати проблеми медичного характеру і в нагоді тут стають як знання, так і великий життєвий досвід.

         У планах очільника району відвідини Пісківської ЗШ.