1 817Войнихівський дошкільний навчальний заклад «Струмочок» розпочав свою роботу у березні 2011 року. За 5 років садочок випустив 65 вихованців, всі вони навчаються у Войнихівській ЗШ I- III ступенів.

    Відкрили свято завідувач дошкільного навчального закладу Кучеренко О.С., вихователь старшої групи Катрич Ю.В. та вихованці старшої групи. Діти розповідали віршики про свій дитячий садок, співали пісень.

    На ювілей до дошкільного навчального закладу завітали гості: начальник відділу освіти Лубенської районної державної адміністрації Білокінь Ю.М., помічник народного депутата Ляшка Р.В. Шеремет О.А., начальник організаційного відділу районної ради Перерва Л.М., сільський голова Сердюк Г.М, бухгалтер Войнихівської сільської ради Назаренко С.В., методист районного методичного центру Гайдай Л.С., лікар амбулаторії сімейної медицини Груба Н.В., спеціальний кореспондент газети «Вісник» Бірюкова Т.О.

 

     Вихованці старшої групи «Капітошка» зустрічали гостей короваєм. Начальник відділу освіти Білокінь Ю.М., виступаючи перед присутніми у залі, зазначила, що рівень підготовки дітей у ДНЗ – дуже високий, творчий, патріотичний. У кожному вихованці відчувається та душа, яку вкладають у них вихователі, педагоги.

    «Струмочок» - це не тільки навчальний заклад, а одна велика, дружня родина. Адже у підготовці заходу брали участь не тільки працівники садочку, а й їхні родини.

     На свято завітали випускники ДНЗ «Струмочок» всіх років: ті, які залишили його минулої весни 2015 року і ті, які пішли у школу у 2011-2014 роках, вони розповідали як їм добре було у дитячому садочку, подарували музичний дарунок.

    З теплими словами вітали ювілярів заступник директора Войнихівської ЗШ І-ІІІ ступенів Загинайло А.М. та вчитель української мови Бабенко Л.М, побажали подальшого процвітання та плідної співпраці.

    На святі панувала весела атмосфера, коли вихованці молодшої групи «Сонечко» в ролі кошеняток, зі своєю мамою Кицею, вихователем молодшої групи Макаренко Н.І., затанцювали танок «Ми маленькі кошенята», порадували своїм номером і вихованці середньої групи «Їжачок», разом зі своїм вихователем Бондаренко Н.В. представили танок «Кухарів», які «готували» для мам смачну кашу.

   Кульмінацією свята був сюрпризний момент - прихід крокодила Гени та Чебурашки (ролі виконували Солод Т.О. та Каюн О.О.), які подарували дітям смачний пиріг, грали з ними в ігри, співали пісень. Під кінець свята звучало музичне вітання від працівників Войнихівського ДНЗ «Струмочок».