1 811Одним із найвагоміших напрямків в реалізації молодіжної політики є залучення молоді до активних занять спортом. Адже бути здоровим - це не тільки модно, але й престижно. Бо життя – це найцінніше, що є у людини…  І щоб задовольнятися ним, потрібно берегти здоров’я змолоду. Мета кожної людини щодня, щохвилини пам’ятати про здоровий спосіб життя. На сьогодні, необхідне кредо  в житті нашої молоді – це здоровий спосіб життя. Одним із пріорітетних напрямків в роботі влади є зміцнення здоров’я молодого покоління. З цією метою районна влада приділяє максимум зусиль всебічній підтримці спортивної галузі.

       В грудні 2015 року в районі розпочався Чемпіонат з волейболу. В ньому виявило бажання взяти участь 12 сільських молодіжних команд. Такі змагання проводяться вперше і вони поповнять яскраві спортивні сторінки традиційних змагань в книзі життя нашого краю.

       У фінал Чемпіонату району з волейболу 2015-2016 років вийшли 4 сільських молодіжних волейбольних команди: команда «Олімпія» с. Вовчик, команда «Колос» с. Тарандинці, команда «Спартак» с. Нижній Булатець, команда «Сула» с. Засулля.

 

        Урочисту частину фінальних змагань відкрила завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Віта Брюховецька. Вона подякувала всім тренерам ДЮСШ, всім директорам та вчителям загальноосвітніх навчальних закладів, головам сільських рад та всім тим небайдужим людям, які підтримують, пропагують розвиток спорту на Лубенщині. Особливі слова вдячності отримали на свою адресу спортсмени, які є рушійною силою популяризації спорту та пропагандистами спортивного розвитку.

2 659

        Фіналістів Чемпіонату привітали гості та вручили подарунки:

 депутат міської ради, власник таксі «Студент» Людмила Руденко, яка вручила пам’ятну статуетку та грамоту кращому гравцеві (команда «Олімпія» с. Вовчик) Євгену Яростюку;

депутат Полтавської обласної ради, керівник підприємства торгівельної марки «Наша пекарня» Руслан Ляшко подарував всім командам короваї;

депутат Полтавської обласної ради, секретар комісії молоді та спорту обласної ради Владислав Мостовенко нагородив команду «Колос» с. Тарандинці, яка посіла ІV місце, волейбольним м’ячем. А від Лубенської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» (голова Сергій Бортнік) ця ж команда отримала пам’ятну статуетку.

      З щирими словами вдячності та вітання звернулися заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Сергієнко, подякувавши всім спортсменам за вагомий особистий внесок в розвиток та пропаганду спорту на Лубенщині, та голова районної ради Григорій Угляниця. Вони нагородили команди за І, ІІ, та ІІІ місця грамотами Лубенської районної державної адміністрації та Лубенської районної ради, Кубками та медалями.

      За дорученням депутата Полтавської обласної ради, регіонального директора ТОВ «Баришівська зернова компанія» Василя Стасовського вручили грошові винагороди за ІІ та ІІІ місця відповідно командам «Спартак» с. Нижній Булатець та «Олімпія» с. Вовчик. Від імені приватного підприємця, волонтера, власника кафе «Полтавські галушки» Сергія Жученка команда «Сула» с. Засулля, яка посіла І місце, отримала сертифікат на святкову вечерю команди-переможця в кафе «Полтавські галушки». 

Наверх ↑