DSC0575021 січня голова районної ради Григорій  Угляниця, керуючий справами  виконавчого апарату районної ради Оксана Цимбал, начальник відділу культури і туризму райдердержадміністрації Людмила Пазенко  побували у Духівській, Новаківській територіальних громадах. Валентина Далада, сільський голова Духівської сільської ради,  запросила делегацію до будинку культури, де разом із завідувачем Ольгою Черевко  провела невелику екскурсію. Тут було чим похвалитись, адже  за кошти спонсорів, ними виступили   директор ТОВ «Удай-Агро" Валерій Трубніков, депутат районної ради Віталій Трубніков зроблено ремонт фойє, а наступним етапом буде покрівля.

 Побували і у сільській бібліотеці,  книжковий фонд якої  значно оновився у 2015 році: з бюджету сільської ради 2000 тисячі гривень  використано на придбання літератури.   Оглянули амбулаторію і  дитячий навчальний заклад «Барвінок», який на даний час відвідує 15 малюків, а його завідуюча  Оксана Слюсар докладає максимум  зусиль аби діткам було  тут цікаво.  

 

Змістовним було спілкування і з сільським головою Новаківської сільської ради Ларисою Кісенко, яка поділилася  планами на майбутнє, а також розповіла як  і чим живе територіальна громада.  Керівник  побував у будинку культури, бібліотеці, ДНЗ «Сонечко»,  амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Новаківській ЗШ, поспілкувався з очільниками  цих закдадів: Аллою Клімок, Оксаною Слюсар, Світланою Ігнатенко, Андрієм Рудем.

Як зазначила  Лариса Кісенко  з бюджету сільської ради  у минулому році виділено 125 тисяч гривень на придбання сценічних костюмів та звукопідсилюючої апаратури, 20 тисяч гривень  на поповнення книжкового  фонду Новаківської бібліотеки.

 Надалі об»їзди територіальних громад буде продовжено.

DSC05758