IMG 004315 січня у районній раді відбулася нарада з сільськими головами, її провів голова районної ради Григорій Угляниця.

З інформацією про виконання  розпорядження голови районної державної адміністрації від 10.11.2015 року № 419 щодо виконання Закону України «Про засудження комуністичного  та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та заборону пропаганди їхньої символіки" виступила  головний спеціаліст  відділу  організаційно-кадрової роботи  апарату райдержадміністрації Тетяна Бутрим.

Про виконання вимог бюджетного кодексу інформувала  начальник фінансового управління  райдержадміністрації Світлана Самійленко.

Про перерозподіл інспекторів дільниць Лубенської поліції   йшла  мова у виступі  начальника  поліції  громадської безпеки Івана Зарового.

           З питанням  щодо розробки  містобудівної  документації та документації на ремонт доріг, споруд та інших питань, що відносяться до компетенції органів місцевого самоврядування  виступив  начальник відділу  будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Сергій Сіряченко

              Про подачу звітності по військовозобов»язним говорив  завідувач сектору  мобілізаційної роботи апарату  райдержадміністрації Микола Чудак.

              Підсум ки наради підвів голова районної рпади Григорій Угляниця.