1IMG 0693                                                                           

13 листопада у Лубенській міській раді відбувся перший етап конкурсу «Кращий за професією» серед посадових осіб місцевого самоврядування. Свої знання і високий професіоналізм продемонстрували 17 учасників самоврядування міста Лубен, Лубенського, Оржицького, Гребінківського, Чорнухинського та Лохвицького районів. Конкурс відбувся у два етапи.

Конкурсанти виконали тестові завданняна  на знання законодавства та нормативних документів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування, антикорупційного законодавства, вимог, що стосуються звернень громадян, визначення рівня знань державної мови та правил службового етикету. Другий етап складався з публічного виступу, де потрібно було компетентно, розповісти про свою роботу.

Лубенську районну раду у номінації «Краща посадова особа районної, обласної ради» представила головний спеціаліст організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Юлія Алєксандрова, у номінації «Кращий сільський, селищний, міський голова» - голова Мацківської сільської ради Микола Дзюба, а у номінації «Краща посадова особа сільської, селищної, міської ради» - секретар Литвяківської сільської ради Людмила Миргородська.

 

 

Продемонструвавши високий професіоналізм, знання законодавства, вміння чітко висловлювати думку, визначати пріоритети в роботі Юлія Алєксандрова виборола І місце у номінації «Краща посадова особа районної ради».

У номінації «Кращий сільський, селищний, міський голова» (брало участь 7 осіб) перемогу виборов Михайло Мельниченко, голова Новомартиновицького сільського комітету самоврядування Пирятинського району. Микола Дзюба у цій номінації посів третє місце.

 1IMG 0700

А у номінації «Краща посадова особа сільської, селищної, міської ради» найкращою стала Ірина Нестеренко, головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради. Людмила Миргородська теж вміло продемонструвала досвід і знання.

               Нам залишається побажати успіху переможцям. Попереду у них ІІ турКонкурсу «Кращий за професією», який відбудеться у третій декаді листопада у Полтаві.