1 313                                                                                       

25 жовтня Лубенщина прощалася з героєм-захисником, мешканцем Вовчика Романом Івановичем Крутьком, який загинув під час участі в антитерористичної операції внаслідок поранення.

Коли Україна опинилася в біді, Роман Крутько став на захист її інтересів. Останні місяці життя Романа Івановича – це боротьба за Україну, про яку мріяло і за яку померло багато українців і яку ми з вами зобов’язані відстояти і розбудувати в ім’я світлої пам’яті наших героїв, серед них – Роман Іванович Крутько. Це його заповіт нам. Тепер Роман Крутько молитиметься за українську долю у небі.

Його життя обірвалося зовсім рано, на 39 році. Він був доброю, порядною людиною, цінував і шанував своїх друзів. Разом з дружиною Валентиною Михайлівною виховували двох доньок. Тож, не дивно, що так багато людей зібралося разом, щоб провести в останню путь патріота України та підтримати рідних.

 

Мітинг, приурочений вшануванню Романа Крутька провела сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська. «Сьогодні нас об’єднав спільний біль – ми проводжаємо в останню путь нашого земляка, учасника антитерористичної операції Романа Івановича Крутька.

Важко знайти слова, що передати біль втрати – справжнього героя, патріота», - сказав під час мітингу голова райдержадміністрації Роман Сидоренко. За словами очільника району, нинішній рік показав всьому світові, що українська нація є , вона єдина і могутня.

Добра щира пам’ять про великого українського патріота Романа Крутька залишиться у серцях усіх лубенців.

На Лубенщині в пам'ять про загиблого оголошена жалоба.

3 210