1 283                                                         

Івана Гончарова привітали з 90-річчям Відомий вислів мудреця: «Якщо хочеш жити для себе, живи для інших», мабуть, є життєвим кредо визначного лубенця, колишнього міського голови, Почесного громадянина міста Івана Прокоповича Гончарова, який цими днями святкував свій 90-річний ювілей. З цієї нагоди 3 жовтня у приміщенні виконкому відбувся урочистий прийом міського голови, на який і запросили ювіляра.

Привітати Івана Прокоповича Гончарова з поважним ювілеєм завітало чимало його друзів, ветеранів органів місцевого самоврядування, які пройшли разом з ним чимало життєвих і трудових шляхів, міський голова Олександр Грицаєнко, голова райдержадміністрації Роман Сидоренко, голова міської ради ветеранів Олексій Пивовар та ті, хто зараз працює й звертається за досвідом та порадою до ювіляра.

 

 

Про життєвий шлях Івана Прокоповича розповів Олексій Пивовар. Він вручив імениннику відзнаку Почесний ветеран України. Зі словами привітання, глибокої поваги та вдячності звернувся до ювіляра міський голова Олександр Грицаєнко. Найкращі слова привітань та побажань сказав голова райдержадміністрації Роман Сидоренко.

3 194

Привітання, спогади, побажання лунали на адресу ювіляра від Ніни Малій, Володимира Семенюти, Катерини Хорольської, Анатолія Чуба.

У свою чергу Іван Прокопович подякував всім присутнім , проте, зауважив, що його досягнення – це досягнення всіх людей, що працювали поруч з ним багато років, це здобутки самих працьовитих і чесних лубенців, які своєю повсякденною працею робили місто кращим.

За матеріалами офіційного сайту Лубенської міської ради