1 55555555555555                                                                           

  10 вересня на Лубенщині побували учасники автомайдану. Прямуючи   з Києва через Бориспіль, Лубни, Миргород на Схід України вони спілкувалися з громадськими активістами, мешканцями міст, розповідаючи про   зроблену роботу для   підтримку ідей «майдану гідності».

 Автомайданівців у Лубнах зустріли голова районної ради Олександр Темченко, голова райдержадміністрації Роман Сидоренко, міський голова Олександр Грицаєнко. Усі разом вони відвідали штаб «За єдину Україну», голова штабу Олександр Жалдак, який активно діє на Лубенщині та допомагає учасникам АТО, біженцям, переселенцям - усім, хто змушений був залишити домівку і потребує підтримки.

 

 

Сергій Коба, активіст автомайдану, один з його організаторів, повідомив, що зараз стартував проект «Не ЗЛИй Україну» в рамках якого проводиться ряд заходів щодо викриття злочинних дій колишньої влади, а також підтримки громадян, яким небайдужа доля держави, адже саме таким людям будувати майбутнє країни. Також Сергій Коба наголосив, що автомайданівці тісно співпрацюють з авіаційними частинами міст Бориспіль, Старокостянтинів, Миргород, Васильків, частково допомагаючи їм сучасним устаткуванням. Зусиллями автомайдану у повітря було піднято близько 10 авіасуден і попереду ще низка завдань.За його словами, автівки завантажені бронежилетами, генераторами, ліхтарями прямують у зону АТО. Він також дав ряд відповідей на запитання лубенців, ті в свою чергу запевнили, що готові до співпраці, адже хочуть жити в єдиній, заможній, процвітаючій Україні.

 

4 106