3 117                                                                           

          3 липня голова Лубенської районної ради Олександр Темченко взяв участь у відкритті нового приміщення ФАПу у селі Губське Тарандинцівської сільської ради. Серед присутніх були голова райдержадміністрації Роман Сидоренко, начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Тетяна Семистрок, сільський голова Тарандинцівської сільської ради Тетяна Галета. Приміщення колишнього ФАПу знаходилося практично на краю села, що створювало значні незручності для молодих мам, людей літнього віку, тож громада порушила питання облаштування фельдшерсько-акушерського пункту в центрі населеного пункту. Сільському голові Тарандинцівської сільської ради Тетяні Галеті при підтримці громади, спонсорів - директора СТОВ «Колос Богодарівка» Олександра Горенка, та директора ТОВ «Сервіс-АгроПолтаваПлюс» Євгена Лубенця, керівників району вдалося вирішити це непросте питання.

 

Голова районної ради Олександр Темченко привітав громаду з важливою подією, запевнивши, що влада і надалі готова до співпраці і в районі завжди допомагатимуть та підтримуватимуть ініціативих селян. Він побажав фельдшеру ФАПу, молодому спеціалісту Ірині Іванько завзяття, оптимізму, а ще бути з людьми толерантною, нікого не оминати турботою. Зі словами вітань до присутніх також звернувся голова райдержадміністрації Роман Сидоренко.

4 71

Сільський голова Тарандинцівської сільської ради Тетяна Галета розповіла про ряд робіт, які було здійснено, вручивши грамоту виконкому сільської ради активісту села Володимиру Сидоренку.

На завершення заходу керівники району подарували ФАПу укомплектовану медичну валізу.