23 червня державні службовці Лубенщини відзначали своє професійне свято. Урочистості відбулися у районном5 34у будинку культури, де було досить багатолюдно, адже на свято прийшла більшість тих, хто відповідально, наполегливо виконує свої службові обов»язки, з глибокою відповідальністю служить державі.

Щиро зі святом привітали державних службовців голова районної ради Олександр Темченко, голова райдержадміністрації Роман Сидоренко. 

 Олександр Темченко подякував усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району: 

 - Сьогодні ми живемо в умовах глибоких перетворень, перед державними службовцями постане низка нових завдань. Тож нехай у здійсненні задумів і планів вам, допомагають професіоналізм, старанність, завзяття, великий практичний досвід, - наголосив у своєму виступі голова районної ради.

 

 

На принципах відповідальності та відкритості ми будуємо свою роботу. Почути всіх, допомогти, бути корисним – наше основне завдання, адже всі ми складали присягу на вірність народові України. Майже всі мешканці Лубенщини звертаються до органів держаної влади. Приємно констатувати, що наші земляки вчасно та якісно отримують необхідну допомогу, відчуваючи турботу та повагу збоку службовців. Тому до Вашої позиції завжди прислухаються, її цінують і поважають», - сказав у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Роман Сидоренко. 

За сумлінну працю Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації керівники району нагородили держслужбовців: Наталію Іллічову, Ольгу Величко, Ірину Сліпакон, Анатолія Копотуна, Тетяну Єрмак, Олексія Огієнка, Валерія Юрченка, Олену Пугач, Валерія Юрченка, Оксану Лутченко, Людмилу Радченко, Олену Булах.

 

За перемогу у І турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», високий рівень продемонстрованих фахових знань і моральних якостей Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації нагороджено Олексія Звержинського та Ларису Тарасенко. 

На глядачів чекав незабутній концерт, підготовлений за безпосередньої участі державних службовців. Свій талант співати, танцювати, декламувати   майстерно продемонстрували начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Олексій Звержинський, практичний психолог територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації Інна Сизоненко,   директор Лубенського районного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Ірина Харченко, головний спеціаліст відділу економіки райдержадміністрації Лариса Тарасенко, головний спеціаліст віділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Наталія Медведовська. Яскравий слід у серцях залишила театралізована мініатюра «Ой не люби двох», яку показали загалу Інна скиба, Валентина Єндоренко, Олексій Звержинський, Микола Чудак.