4 55                                                                               

6 червня очільники району голова районної ради Олександр Темченко та голова райдержадміністрації Роман Сидоренко привітали   журналістів з їх професійним святом. На зустрічі були представники міськрайонної громадсько-політичної газети 

«Лубенщина» та Комунальної установи - редакції міськрайонного радіомовлення «Радіо-Лубни».

У своєму привітанні голова районної ради Олександр Темченко зауважив, що професія журналіста серйозна і відповідальна, вимагає професіоналізму і постійного творчого натхнення. Журналісти Лубенщини вміють активно працювати і про це свідчать численні репортажі та інтерв»ю у засобах масової інформації. Він переконаний, що таку позицію триматимуть майстри пера і надалі, адже мешканці району з нетерпінням чекають цікавих публікацій та рубрик. Він подякував журналістам за оперативність та об»єктивність, вміння швидко орієнтуватися в тій чи іншій ситуації, майстерність, творче горіння.

 

- Розумію, що вам ніколи не працювалося легко, адже матеріальні труднощі, зміни в законодавстві не дуже сприяють творчому процесу, однак ви ніколи й не шукали легких шляхів, що зрештою знецінює всі творчі здобутки. Для нас, ви – орієнтир на сучасну дійсність і майбутнє, ви відображаєте погляди суспільства і впливаєте на суспільну думку», - наголосив у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Роман Сидоренко.

. Керівники району говорили про подальшу співпрацю з представниками ЗМІ.

З нагоди свята Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації нагороджено Олександра Міщенка та Анатолія Гречку.

Зі свого боку виконувач обов’язків редактора газети «Лубенщина» Володимир Мара та виконувач обов’язків головного редактора міськрайонного радіомовлення «Радіо-Лубни» Олена Сімініченко подякували керівництву району за співпрацю, підтримку й розуміння проблем.