1 108                                                                     

         30 травня у приміщенні районної ради відбулося традиційне свято медалістів. Участь у заході взяв голова районної ради Олександр Темченко, голова райдержадміністрації Роман Сидоренко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь, помічник-консультант народного депутата України Володимира Пилипенка Фелікс Банков.

           Довгих одинадцять років випускники йшли до омріяної мети, були кращими з кращих. Про них знали в рідній школі, за межами району, в області. Вони ставали переможцями численних олімпіад і змагань,тому вся увага була подарована їм, володарям золотих і срібних медалей. Колишні учні з радістю приймали привітання педагогів, батьків, друзів. Керівники району привітали медалістів, їх у районі 17, з важливою подією у житті.

- Перед Вами відкривається нова життєва доріжка і якою вона буде залежить лише від Вас, але я впевнений, що ту наполегливість, творче горіння, ентузіазм, які привили Вам батьки, педагоги-наставники, обов»язково Вам стануть у пригоді. Тож будьте і надалі активними, підкорюйте нові вершини на радість батькам, школі, нашій Лубенщині, - зазначив у своєму виступі голова районної ради Олександр Темченко.

 

- Ви вчилися з відзнакою, з відзнакою ідіть по життю. Сьогодні перед вами відкривається шлях у доросле життя, на якому важливо не розгубитися, не опустити рук. Ви – покоління нове, сильне й цілеспрямоване. Вам будувати майбутнє у нашій державі. Ми пишаємося й цінуємо вас, впевнені у ваших успіхах і щасливому майбутньому», - сказав у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Роман Сидоренко.

     Бути активними, ставити мету і наполегливо йти до неї випускникам бажали начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь, помічник-консультант народного депутата України Володимира Пилипенка Фелікс Банков. Напутні   материнські слова звучали з вуст Наталії Ткачук, а зі словами вдячності від усіх медалістів виступила Ганна Бихкало та випускниці Новооріхівської загальноосвітньої школи.

2 96

     За досягнення у навчанні золотими медалями нагороджені наступні учні: Дарина Ткачук(Вовчицький ліцей), Стригун Віталій, В’ячеслав Бабенко (Войнихівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Анна Деркач (Засульська гімназія), Аліна Торовик, Людмила Фесечко (Ісківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Ганна Бихкало, Тетяна Рябенко, Каміла Мартюк, Олена Криворотько (Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ф.Д.Рубцова), Дмитро Пузь (Литвяківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Валентина Плескач, Альона Гончар, Діана Шеремет, Маргарита Грецька, Тамара Михайлова (Новооріхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), срібною – Карина Куліш (Вовчицький ліцей). Під оплески глядацького залу з нагородами вітали медалістів та їхніх батьків.

   Музичні номера подарували як випускникам так і усім присутнім артисти Настя Аврамчук, Настя Рябенко й Костянтин Гарбіч, Настя Кошова, Аліна Соломаха, Катя Сидорчук, Каріна Копотун, Аліна Кедь, Михайло й Тетяна Антипенки, Катя Звержинська, Данило Шабанов, а також Валентина Павлічук.

   А на завершення заходу випускники-медалісти закружляли у прощальному шкільному вальсі. Було і фото на память, щоб потім згадати незабутню мить, перші кроки у доросле життя.