1 87                                                                             

«Ми матір називаємо святою» - таку назву мав тематичний концерт, який 11 травня відбувся у районному будинку культури. В ньому взяли участь і подарували присутнім святковий настрій кращі дитячі аматорські колективи та окремі виконавці району.

Ведучі заходу – Олександр Зінченко та юна неперевершена Карина Копотун – освідчувалися жінкам, які сповідують материнство, у своїй безмежній любові і повазі, промовляючи чудові рядки поезії і прози. Їх гармонійно доповнювали емоційні виступи учасників танцювальних колективів «Перлина», «Водограй», «Аміра», «Ренесанс», вокального ансамблю «Арт-студія», циркової студії «Маска», солісти Настя Овчарик, Ангеліна Ванюшкіна, Катя Сидорчук, Інна Кісіль, Ірина Кожушко. Наймолодший учасник святкового дійства – п’ятирічний Ярослав Кожушко – подарував глядачам іскрометний український гумор.

 

Кожний виступ аматорів сцени сприймався по-особливому тепло і щиро, гучні аплодисменти засвідчували захоплення і задоволення від усього яскравого, що відбувалось на сцені.

Зі словами вітань до присутніх звернулася начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, наголосивши на тому, що в світі усе починається з мами, з її молитви за щасливу долю дитини, з її прагнення зробити все, аби чорне крило сумнівів і негараздів, розбрату і поневірянь ніколи не торкнулося життя сина чи дочки, аби зростали вони у мирній, спокійній, єдиній Україні. І не буде кінця-краю материнській любові, і не зміліють ріки її постійного бажання змінити життя на краще, наповнити навколишній світ повноцінним добром і безмежним щастям, радістю Творця і Сіяча.