DSC00178            2 квітня у районній раді відбулося засідання спортивного активу Лубенського району, на якому обговорено питання про розвиток фізичної культури та спорту. Провів засідання голова районної ради Олександр Темченко. У своєму виступі він зазначив, що розвиток фізичної культури та спорту є одним з механізмів зміцнення здоров’я населення району, дієвим опором негативним явищам, а саме: зниженню злочинності, наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління, які вкорінюються в усі верстви суспільства. 

Голова районної ради подякував присутнім за великий об’єм роботи, яку учасники наради провели на територіях населених пунктів району щодо розвитку та підтримки спорту. На нараді також обговорено найактуальніші питання сьогодення: фінансову складову, кадрову та ряд організаційних питань. Основна увага була зосереджена на проведенні Чемпіонату району з футболу та Кубку району з футболу. Крім того,  учасники наради висловили думку, що було б доцільно створити рубрику у громадсько-політичній газеті «Лубенщини» присвячену спорту.

 

У жвавій дискусії взяли участь завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Віта Брюховецька, голова Лубенської районної організації Всеукраїнського фізкультурно – спортивного товариства „Колос” Ігор Юшко, директор дитячо – юнацької спортивної школи Владислав Кас’ян, Віталій Хмизенко, тренер Жданівської футбольної команди, Леонід Голубенко, тренер Калайдинцівської футбольної команди «Зеніт», Андрій Загоруйко - тренер – викладач дитячо – юнацької спортивної школи, Олег Німич - тренер Засульської футбольної команди, Олександр Фролов – бухгалтер Лубенської районної організації Всеукраїнського фізкультурно – спортивного товариства „Колос”, Сергій Бортнік – заступник директора з навчально – тренувальної роботи дитячо – юнацької спортивної школи, Андрій Павлюченко – голова федерації з футболу, Володимир Кононенко, тренер Мацківської футбольної команди.

За результатами засідання доведені конкретні завдання по створенню належних умов для розвитку спортивної галузі.