DSC00158                                                                                 

1 квітня у районній раді відбувся семінар з сільськими головами, нараду провів голова районної ради Олександр Темченко. 

Було обговорено ряд питань життєдіяльності району. Як зазначив голова районної ради Олександр Темченко потрібно серйозно підійти до вирішення проблем і працювати на перспективу.

Сільські голови висловили ряд думок щодо водозабезпечення мешканців району питною водою для господарсько-питних потреб. Говорили також про співпрацю з комунальними підприємствами, які створені на території району «Сяйво» та «Мічурінське»

Сільський голова Михнівської сільської ради Марія Король поділилася з колегами досвідом створення комунального підприємства, яке може займатися обслуговуванням водонапірних башт та мереж, але, на жаль, переживає не найкращі часи. Було вирішено створити робочу групу в складі трьох сільських голів, які б спільно з начальником відділу архітектури і житлово-комунального господарства райдержадміністрації Сергієм Сіряченком вивчили ситуацію.

 

Широкого обговорення набуло питання підвезення дітей до навчальних закладів. Ряд думок очільники громад висловили про доцільність тих чи інших маршрутів шкільних автобусів. Говорили і про співпрацю з директорами шкіл.

Актуальним стало питання прибирання несанкціонованих сміттєзвалищ.

По закінченню наради голова районної ради Олександр Темченко подякував сільським головам за злагоджену роботу.