IMAG1165                                                                   

26 березня працівники виконавчого   апарату Лубенської районної ради   відвідали Мгарську сільську раду, де було проведено день виконавчого апарату. 

Працівники апарату надали посадовим особам органів місцевого самоврядування   практичну та методично допомогу у питаннях ведення діловодства.

В.о керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмила Перерва зосередила увагу на веденні кадрового діловодства: записах у трудових книжках, оформленні особових справ посадових осіб місцевого самоврядування. Також вона висловила ряд рекомендацій щодо оформлення протоколів сесій, засідань постійних комісій.

 

Головний спеціаліст організаційного відділу районної ради Юлія Алєксандрова зупинилась на дотриманні Інструкції з діловодства та оформленні документів, що виготовляються за допомогою друкувальних засобі, веденні діловодства за зверненнями громадян, особистому прийомі.

Радник голови районної ради з юридичних питань Наталія Шишова наголосила на необхідності дотримання вимог Законів України «Про засади запобігання та протидії корупції», «Про доступ до публічної інформації».