4 10                                                         

          6 березня у районному будинку культури відбувся концерт, присвячений   святу Жінки . Як і годиться, цього дня зі сцени говорили найтепліші слова про берегинь роду людського – мам, бабусь, сестер, подруг , коханих.   

 Жіноцтво Лубенщини привітав зі святом голова районної ради Олександр Темченко. Він побажав лубенкам здійснення заповітних мрій і бажань, а також щохвилини посміхатись і бути щасливими, адже жінки  на це  заслуговують.

 Працівники культури подарували  красуням  Лубенщини найщиріші пісні та запальні танки. З аплодисментами лубенки зустрічали чоловічий вокальний ансамбль, ансамбль «Дивосвіт», «Артстудія», «Любисток», учасників циркової студії «Маска», лялькової студії «Гостинець».

 

  

   Як завжди були вражаючими виступи ансамблю фольклорного танцю «Перлина», народного аматорського танцювального колективу «Водограй»,  колективу східного танцю «Аміра», творчого колективу

 «Тандем». 

     Теплі слова про жінок у піснях пролунали з вуст чоловіків Володимира Карпенка, Костянтина Кишканя, Сергія Слинька, Анатолія Куценка.

Не відставали і жінки Катерина Кондратенко, Валентина Гаврик, Дарина Шишкіна, музичні композиції яких були сповнені весною, добром та красою. 

    Святковий концерт закінчився вдало, про це свідчили яскраві посмішки на обличчях вдячних жінок.