DSC03788                                         

    28 лютого голова районної ради Олександр Темченко   провів нараду з сільськими головами та начальниками відділів, управлінь райдержадміністрації. У зібранні   взяла участь заступник голови районної ради Євгенія Яковченко. Олександр Темченко висловив ряд думок щодо подальшої співпраці очільників територіальних громад з районною радою та поцікавився роботою управлінь та відділів райдержадміністрації, висловивши ряд думок щодо вирішення   нагальних проблем.

У ході зустрічі Олександр Темченко закликав сільських голів активно співпрацювати з суб’єктами господарювання, які зареєстровані на території сільських рад, належним чином підтримувати   об’єкти соціальної сфери, які діють в населених пунктах. Спілкуючись з очільниками територіальних громад, було обговорено питання підвезення учнів до навчальних закладів району, придбання шкільного транспорту, функціонування дошкільних навчальних закладів, шкіл, амбулаторій та ФАПів, проблеми відсутності спортзалу у Вільшанській ЗШ І-ІІ ступенів, Нижчебулатецькій ЗШ І-ІІ ступенів.

 

 

Перед присутніми виступила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, ознайомивши з рядом заходів, які відбудуться днями: святкування 8 березня, 200 – річчя від дня народження   Кобзаря Тараса Шевченка. Було зауважено, що урочистості пройдуть у витриманому класичному руслі, з огляду на те, що в Україні день жалоби за загиблими під час силових протистоянь у державі. Начальник управління праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Ісаєнко зупинилася на питанні залучення на громадські роботи безробітніх, зареєстрованих на територіях сільських рад, заповненні соціальних паспортів ветеранів.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Самійленко говорила про виділення коштів на харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, закликаючи працювати над тим, аби діти відвідували дитсадки у повній мірі, так як на це витрачаються немалі фінанси.

Про відповідальність при перевезенні дітлахів до ДНЗ говорила і начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь.

У виступі начальника відділу охорони здоровя райдержадміністрації Тетяни Семистрок йшлося про забезпечення надання якісної медичної допомоги на території району.

Підсумки наради підбив голова районної ради Олександр Темченко.