211112033333333333333333334 лютого з метою реалізації завдань Президента України Віктора Януковича щодо забезпечення молоді першим робочим місцем та посилення додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню громадян, які неконкурентоспроможні на ринку праці, Лубенським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) на базі Лубенського міськрайонного центру зайнятості проведено семінар на тему: «Небезпечні стереотипи, що супроводжують нелегальне працевлаштування за кордоном». 

           Метою семінару було висвітлення всіх «підводних каменів» працевлаштування за кордоном, а особливо нелегального, ознайомлення з правами працюючих громадян, а також тих, хто шукає роботу. У семінарі взяли участь 30 осіб, кожен отримав виготовлені центром тематичні пам’ятки.

 

 

         Хочеться наголосити на дієвості політики зайнятості влади, що сприяє збільшенню числа громадян, які мають легальну роботу, оскільки одним із найвагоміших факторів потрапляння людей у різні «неприємні ситуації» є те, що досить часто особа перебуває в чужій державі нелегально.

       Подібні семінари проводяться згідно спільного з Лубенським міськрайонним центром зайнятості графіком семінарів для безробітних та завжди отримують позитивні відгуки серед населення нашого району.