Голова районної ради Олексій Дядечко, заступник голови районної ради Євгенія Яковченко активно беруть участь у роботі сесій сільських рад.

30 січня Олексій Дядечко взяв участь у роботі сесії Михнівської сільської ради. Відкрила сесію сільський голова Марія Король. До порядку денного було включено 14 питань, основне з яких - прийняття бюджету сільської ради на 2014 рік, з яким виступила головний бухгалтер Михнівської сільської ради Тетяна Карпець. Докладно обговоривши питання, бюджет сільської ради у сумі 1438,6 тис.грн було затверджено.

 Сесією підтримано також проекти рішень : «Про звіт голови виконкому сільської ради про діяльність виконкому у 2013 році та підсумки соціально-економічного розвитку території сіл за 2013 рік»; «Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2013 рік»; «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку територій сіл на 2014 рік»; «Про затвердження цільових програм»; «Про затвердження штатного розпису бюджетних установ»; «Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ «Сонечко»; « Про затвердження лімітів використання енергоносіїв на 2014 рік»; «Про затвердження лімітів використання пального на 2014 рік»; «Про план роботи сільської ради на 2014 рік»; «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку» та інші.

 

 

В ході сесії депутати висловили ряд думок щодо вуличного освітлення, ремонту доріг на території сільської ради. Було також обговорено питання руху приміського транспорту. Депутати наголошували на тому, що відчутні збої у графіку руху – це створює значні незручності мешканцям сіл.

Сільський голова Марія Король закликала депутатів звернути особливу увагу на одиноких пристарілих жителів, докласти максимальних зусиль аби потреби стареньких були задоволені, а також проконтролювати аби пенсіонери  були забезпечені дровами, твердим паливом та всім необхідним у нинішню люту пору.

Голова районної ради Олексій Дядечко поспілкувався з депутатами, побажав громаді плідної праці, наголосивши на тому, що наполегливість, завжди увінчується позитивним результатом.

Цього дня заступник голови районної ради Євгенія Яковченко відвідала Духівську сільську раду та взяла участь у роботі сесії сільської ради. Відкрила і вела засідання сільський голова Валентина Далада. На початку сесії присутні вшанували хвилиною мовчання память людей, які загинули під час силових протистоянь у Києві. З питанням «Про затвердження сільського бюджету на 2014 рік» виступила головний бухгалтер Галина Ровна. Участь у обговоренні взяли депутати сільської ради Лідія Ятченко, Юрій Самійленко, Ірина Шевченко. Бюджет у сумі 786,559 грн було одноголосно затверджено.