29 січня голова районної ради Олексій Дядечко взяв участь у роботі сесії Шершнівської сільської ради. Основним питанням порядку денного було питання «Про бюджет Шершнівської сільської ради на 2014 рік». Сесію відкрив сільський голова Ігор Яременко. З питанням бюджету сільської ради на 2014 рік виступила головний бухгалтер сільської ради Віра Боурош. Участь у обговоренні взяли депутати Катерина Коротун, Наталія Дядечко, Надія Синягівська. Було одноголосно підтримано найважливіший фінансовий документ Шершнівської громади.

   Також було затверджено штатний розпис працівників сільської ради на 2014 рік, штатний розпис працівників сільського будинку культури на 2014 рік, план соціально-економічного та культурного розвитку населення Шершнівської сільської ради. Згідно плану у 2014 році у сільській раді буде проведено ремонт Будинку культури, реконструйовано дорогу вулиць Нова, Садова. Свої думки по цьому питанню висловив сільський голова Ігор Яременко, наголосивши, що цього року сільському закладу культури – 50 років і він потребує ремонтних робіт.

 

     Про те, як працює Будинок культури інформувала його директор Марія Клименко. Крім того, вона внесла пропозицію відкрити пам’ятний знак чорнобильцям, з сільського бюджету на будівництво виділено 12 тис.грн. Пропозицію було підтримано.

       По закінченню роботи сесії голова районної ради Олексій Дядечко закликав депутатів до плідної роботи, наголошуючи на тому, що потрібно жити мирно, спільно долати труднощі, жити однією дружньою родиною в злагоді і розумінні задля процвітання району і держави в цілому.

     У інших сільських радах також активно проходять бюджетні сесії, у їх роботі беруть участь керівники району та їх заступники. Днями прийнято бюджет Жданівської, Тарандинцівської, Тишківської, Новоорхівської, Мгарської сільських рад.