3444443                                                                                 

     Володимир Замикула ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг. Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», на виконання розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 29 березня 2013 року № 153 «Про реформування сфери надання адміністративних послуг в області», з метою створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб щодо отримання адміністративних послуг розпорядженням голови районної державної адміністрації від 18 квітня 2013 року № 114 створено Центр надання адміністративних послуг як робочий орган Лубенської райдержадміністрації. Приміщення ЦНАПу складається з двох кімнат, загальною площею 24 м². У місці прийому суб’єктів звернень розміщено інформаційний стенд із інформацією щодо режиму роботи Центру, переліку адміністративних послуг та порядку їх надання. Планується облаштування архіву та сектору очікування для суб’єктів звернення. 

 

   Адміністраторами Центру та надавачами адміністративних послуг щосуботи здійснюється прийом суб’єктів звернень згідно із затвердженим головою райдержадміністрації графіком чергувань. 24 травня 2013 року між Полтавською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» та Лубенською районною державною адміністрацією затверджено регламент взаємодії щодо забезпечення спрощеного доступу громадян та суб'єктів господарювання до адміністративних послуг, перелік адміністративних послуг, строки їх надання та перелік необхідних документів, що подаються заявником. На даний час Центр надання адміністративних послуг працює у консультативному режимі.

     Також заступника голови облдержадміністрації цікавило питання організації роботи з населенням в управлінні Держземагентства в Лубенському районі: скільки справ на розгляді, чи є центр прийому громадян, як співпрацюють з управлінням юстиції тощо. Начальник управління Олександр Шингарій розповів, як налагоджена робота по прийому фізичних та юридичних осіб з питань ведення державного реєстру земель. Заступник голови облдержадміністрації поспілкувався з людьми, які перебували на прийомі в управлінні Держземагентства.