54444                                                                                  

   Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Замикула ознайомився з ходом будівельних робіт на спортивному майданчику на території Засульської гімназії і стадіоні у селі Калайдинці та побував на Олімпійському уроці в Засульській гімназії. Виконуючи соціальні ініціативи Глави держави, районна влада працює над поліпшенням стану існуючої матеріально-технічної бази та будівництвом сучасних спортивних споруд. Будуються стадіони, спортивні та дитячі ігрові майданчики, проведено поточні ремонти спортивних залів.У селі Калайдинці, як і районі в цілому, розвитку спорту приділяється значна увага. Останнім часом тут активно пропагують і грають у футбол, тому будівництво стадіону із сучасним ігровим полем, роздягальнями, трибунами, який би відповідав усім вимогам обласних змагань стало необхідністю. 

 

     Заступник голови облдержадміністрації оглянув територію, підготовлену під будівництво, ознайомився з обсягом запланованих робіт. «Будівництво та реконструкція спортивних стадіонів дасть змогу долучити більшу кількість юнаків і дівчат до спорту, - наголосив Володимир Замикула. - Створення належних умов для занять спортом і розвиток інфраструктури - це один із пріоритетів державної політики».

7111112
    В рамках виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича та відзначення Дня фізичної культури і спорту з 9 вересня у навчальних закладах району проходить Олімпійський тиждень і проводиться Всеукраїнський олімпійський урок.Володимир Замикула та керівники району побували на Олімпійському уроці в Засульській гімназії, подарували учням м’ячі для гри у волейбол, баскетбол і футбол. Директор гімназії Анатолій Савенков, відкриваючи спортивний турнір, зазначив, що основною метою таких заходів є всебічний розвиток кожної дитини, пропаганда здорового способу життя, залучення якомога більшої кількості дітей до занять фізичною культурою і спортом, організація їх змістовного дозвілля.Заступник голови облдержадміністрації також ознайомився з ходом будівельних робіт на спортивному майданчику на території гімназії. Виконуючи обласну програму будівництва сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям на 2008-2012 роки, за рахунок кооперації коштів обласного та місцевого бюджетів майданчик цього року буде введений в експлуатацію.Президент України неодноразово наголошував: «Здорові і фізично розвинені діти – запорука майбутнього України». Тому залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя – пріоритетне завдання державної влади.