DSC03709 

6 вересня у Лубенській районній раді відбулося засідання   постійної комісії з питань соціальної сфери та соціального захисту населення, яке провів голова профільної комісії Юрій Єремієвський. Участь у зібранні взяли голова районної ради Олексій Дядечко, заступник голови районної ради Євгенія Яковченко. На розгляд присутніх було винесено питання «Про підготовку закладів освіти, культури та охорони здоровя до опалювального сезону».  

     Перед присутніми виступила начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь, яка акцентувала увагу на ряді робіт, які було здійснено під час підготовки до нового навчального року, зими та опалювального сезону. А також наголосила, що є питання, які потребують подальшого вирішення, зокрема ремонт обладнання котельні та ремонт теплотраси Вищебулатецької ЗШ І-ІІІ ступенів, зовнішньої теплотраси Духівської ЗШ І-ІІІ ступенів, заміна теплообмінника теплогенераторної   Хорошківської ЗШ І-ІІІ ступенів.   До обовязкових заходів відноситься також повірка газових лічильників та коректорів, ремонт   димових та вентиляційних каналів.

 

 

 

     Начальник відділу культури і туризму Людмила Пазенко зауважила, що взимку 2013-2014 року серед закладів культури клубного типу теплом будуть забезпечені такі об’єкти: Засульський, Новооріхівський, Михнівський, Левкоромоданівський. Потребує ремонту тепломережі Вовчицький будинок культури. Тепло взимку буде в Березівській, Березотіцькій, Засульській, Ісківській, Левкоромоданівській, Мгарській, Новаківській, Пісківській, Тернавській сільських бібліотеках.

DSC03713Вичерпну інформацію надала начальник відділу охорони здоровя Тетяна Семистрок. Вона зазначила, що на газовому опаленні   перебувають 12 амбулаторій та 19 ФАПів, на твердому паливі – 2 амбулаторії та 22 ФАПи, на електроопалені 1 амбулаторія т4 ФАПи, теплопостачання отримують 2 амбулаторії. 

   Заступник   голови районної ради Євгенія Яковенко наголосила на своєчасному проведенні вищезазначених робіт.

     Комісією   рекомендовано керівникам відділів та управлінь райдержадміністрації продовжити роботу по забезпеченню належної підготовки   бюджетних установ та закладів до опалювального сезону.

   Підсумки роботи комісії підвів голова районної ради Олексій Дядечко.