Колиска дитинства і пісня душі, пісенний край і вічна любов для кожного з Вовчан – мала батьківщина запросила на День рідного села 24 серпня, відзначивши водночас найбільш державне свято.

 

    Уже шостий рік поспіль збирається багаточисельна громада Вовчика для відзначення Дня села, забувши про звичні селянські клопоти, щоб поспілкуватися, гарної пісні заспівати усім разом, як здавна тут ведеться. Минув рік і перегорнуто ще одну сторінку із життя сільської громади, яка була наповнена багатьма важливими подіями, - розповідала у своєму вітальному виступі сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська. 

     На святі були присутні голова районної ради Олексій Дядечко та голова РДА Віктор Алєксєєнко. Вони висловили переконання, що протягом останніх років районна влада та влада на місцях працює над відродженням слави Лубенщини, що рік який минув приніс багато позитиву і ми всі разом повинні примножувати здобутки, які маємо.

Пишаються вовчани своїми талановитими і працьовитими односельцями, які заслужено занесені на сільську Дошку пошани. 

Вражали своїм розмаїттям виступи артистів - вихованців дошкільного навчального закладу, вокального ансамблю "Чарівниця, гурту "Бабусеньки, наймолодшого танцювального колективу "Світлячок".

     Свято ще довго радувало піснями, розіграшами, іграми, щоб потім у спогадах спливати яскравим, видовищним, незабутнім дійством.