14 серпня відбулася нарада за участю голови районної ради Олексія Дядечка, голови РДА Віктора Алєксєєнка, сільських голів та директора районного центру дитячої та юнацької творчості Валентиною     Мошею щодо удосконалення позашкільної освіти в районі.

 

      2013 рік проголошений Президентом України Віктором Януковичем роком дитячої творчості. Тому підтримка обдарованих дітей, створення додаткових умов і можливостей для реалізації своїх талантів, залучення молоді до науково-дослідницької діяльності, участі школярів у мистецьких акція та фестивалях, спартакіадах є пріоритетним напрямком роботи не лише в загальноосвітніх школах, але й влади на місцях. Невід»ємною частиною освітянського процесу у Лубенському районі є робота районного центру дитячої та юнацької творчості, де задіяно 860 вихованців шкіл району, - розповіла директор центру Валентина Моша, яка детально проаналізувала роботу центру.

     Звертаючись до сільських голів Олексій Дядечко наголосив про необхідність створити умови для більшого залучення дітей до гурткової роботи. Зі свого боку районна влада шукає шляхи для встановлення дитячих та спортивних майданчиків, що передбачено державною програмою, адже сьогодні стоїть питання, які умови для розвитку отримають наші діти.