dep

 Голова районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО підписала розпорядження про скликання сьомої  сесії районної ради восьмого скликання, пленарне засідання якої відбудеться  19 листопада 2021 року о 10 годині, з дотриманням умов карантинного режиму.  1.  Пленарне засідання чергової сьомої сесії Лубенської районної ради восьмого скликання провести за адресою: м. Лубни, пл. академіка Олексія Бекетова, 19 (актова зала).

2. На розгляд сесії винести наступні питання: 

Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської обласної ради та Служби автомобільних доріг в Полтавській області щодо ремонту доріг на Лубенщині у 2022 році.

Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності підвищення пенсій і виплат додаткової пенсії у 2021 році.

Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної Ради України та Генерального Прокурора України щодо результатів розслідування Pandora Papers .

Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

Про внесення змін до рішення 6 сесії Лубенської районної ради 8 скликання №141-IV від 19.08.2021р. «Про   передачу у власність Новооржицькій селищній територіальній громаді автомобіля».

Про внесення змін до рішення 5 сесії Лубенської районної ради 8 скликання №114-V від 18.06.021 р. «Про передачу у власність Хорольської територіальної громади автомобіля, що обліковується на балансі відділу культури Хорольської районної державної адміністрації».

Звіт про виконання довготермінової комплексної програми мобілізаційної підготовки на 2014 – 2020 роки.

Звіт про виконання Районної комплексної Програми у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Лубенському районі на 2016 – 2020 роки.

Звіт про виконання районного бюджету Лубенського району   за   9 місяців 2021 року.

Про внесення змін до показників районного бюджету на 2021 рік.

Різне.

3. Відділу організаційного, інформаційного забезпечення діяльності районної ради та роботи зі зверненнями громадян виконавчого апарату

Лубенської районної ради забезпечити організаційні заходи щодо підготовки та проведення сесії.