В Центрі обслуговування платників Лубенської ОДПІ можна отримати 28 адміністративних послуг, фахові консультаційні та інформаційні послуги, створено комфортні умови для здачі податкової звітності. Крім цього, в ЦОП можна звернутися для замовлення 7 адмінпослуг, які надаються ГУ Міндоходів у Полтавській області. Також, тут працює віддалений пункт Акредитованого центру сертифікації ключів, де можна безкоштовно отримати електронний цифровий підпис.

 

 

 

Серед послуг, якими здебільшого цікавились платники податків, залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За січень – травень 2014 року було надано майже 1 тис. таких послуг.

Популярними залишаються послуги з питань реєстрації книг обліку розрахункових операцій та видачі довідок, патентів, свідоцтв та інших дозвільних документів. Цих послуг протягом січня – травня 2014 року в ЦОП отримали 422 та 175 платників відповідно.

Нагадаємо, що з Переліком адміністративних послуг, які надаються органами доходів і зборів та з формами заяв на їх отримання можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України (www.minrd.gov.ua) в розділі Головна/Діяльність/Адміністративні послуги.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Лубенської ОДПІ

Лубенська міська рада  http://lubnyrada.com.ua/%D1%96nformu%D1%94-podatkova-sluzhba/z-pochatku-roku-tsop-vidvidali-blizko-30-tisyach-platnikiv

Лубенська РДА

 http://lubny.adm-pl.gov.ua/page/z-pochatku-roku-cop-vidvidali-blizko-30-tisyach-platnikiv