З початку року до Лубенської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області декларації про майновий стан і доходи за минулий рік подали близько 250 платників, з них кожен четвертий скористався можливостями «електронного звітування». Загальна сума задекларованого доходу становить 6 млн. 730 тис. грн.

 

Нагадаємо, що громадяни можуть подати декларацію електронною поштою. Для цього необхідно використовувати електронний ключ цифрового підпису і відповідне програмне забезпечення. Для безкоштовного отримання посиленого сертифіката ключа можна звернутися до секції 4 Центру обслуговування платників Лубенської ОДПІ за адресою м. Лубни вул. Я.Мудрого, 21. Довідки за телефоном (05361) 70381.

Використання інформаційних технологій під час декларування доходів дозволяє громадянам  значно заощаджувати особистий час та позбавляє їх необхідності відвідувати органи Міндоходів. В разі виникнення питань щодо заповнення та/або відправлення декларації про майновий стан і доходи мережею Інтернет звертайтеся до Залу обслуговування платників ЦОП Лубенської ОДПІ.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Лубенської ОДПІ