Законом України від 13.01.2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації» визначено принципи та порядок доступу до публічної інформації.

Відповідно до Закону, публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

 

 

Стаття 19 Закону визначає, що запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні.

Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним; подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.

         Зокрема, запит на інформацію до Лубенської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області можна подати поштою за адресою вул. Ярослава Мудрого, 21, м.Лубни, 37500, електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефоном (05361) 7-33-69 або особисто звернувшись в секцію №8 Центру обслуговування платників Лубенської ОДПІ.

Лариса Дядечко,

начальник відділу обслуговування

платників податків Лубенської ОДПІ