Під такою назвою стартував конкурс дитячої творчості, організатором якого є Міністерство доходів і зборів України. Уконкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 9 до 15 років. Конкурсанти змагатимуться між собою за трьома напрямками: художні твори (малюнки); комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори, які базуватимуться на податковій та митній тематиці.

 

Обов’язковим атрибутом до усіх робіт має бути довідка про автора із зазначенням: його прізвища, повного ім'я та дати народження; місця проживання (повну адресу); короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Конкурс проходитиме у три етапи. Для участі у першому етапі роботи прийматимуться до 1 квітня. Детальні умови та вимоги до робіт, запропонованих для участі у проекті, учні та вчителі можуть отримати у Центрі обслуговування платників податків Лубенської ОДПІ (кімната 106), або за телефоном 71-276.

Лубенська ОДПІ запрошує  юних лубенців взяти активну участь у конкурсі «Очима дитини про бюджет країни» і у творчій манері висловити своє бачення та розуміння ролі, значення та місця податків у житті держави, сім’ї та у суспільстві.

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ