За рахунок оптимізації та максимальної автоматизації усіх процесів ми прагнемо зберегти час та ресурси громадян і бізнесу, щоб вони витрачали їх не на спілкування із органами доходів і зборів, а на свою основну діяльність.

Зокрема, звітність в електронному вигляді формують вже всі 470 касових апаратів, які зареєстровані в Лубенській ОДПІ. Саме таку кількість реєстраторів розрахункових операцій за поточний рік було підключено до Системи зберігання і збору даних від РРО Міндоходів.

 

Звертаємо увагу, що з 01.01.14р. подання «електронної РРО-звітності» є обов’язковим. При цьому такі суб’єкти господарювання не звільняються від обов’язку щоденного друкування і зберігання фіскальних звітних чеків.

Моделі касових апаратів, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі включено до Державного реєстру розрахункових операцій, з яким можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів  http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html.

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ