Традиційну лекцію для студенів Лубенського фінансово-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії нещодавно провели працівники Лубенської ОДПІ на тему «Основи податкових знань». Майбутніх бухгалтерів ознайомили з історією виникнення податків, основними етапами становлення податкової системи України та напрямами сучасної податкової політики.

 

«Отримані знання розширять ваш світогляд, сформують поняття основ податкової грамотності і розуміння необхідності сплати податків для сталого розвитку суспільства», - звернулася до молоді завідувач інформаційно-комунікаційного сектору Аліна Німець.

Після закінчення лекції учні отримали брошури «Права та обов’язки платників податків», примірники журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України» та переглянули фільм по утворення Міністерства.

Систематизацію роботи з майбутніми платниками щодо підвищення рівня культури сплати податків визначено першим пунктом Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів на 2013-2018 роки.

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ