Від молодого покоління залежить той шлях, яким наша країна піде у майбутньому. Тому формування свідомості сумлінного платника податків, відповідального громадянина своєї країни є важливим напрямком роботи Міністерства доходів і зборів України.

 

 

З метою підвищення податкової культури студентів Лубенського фінансово-економічного коледжу спеціалістами Лубенської ОДПІ днями було проведено ознайомчу лекцію щодо діяльності Міністерства та Лубенської ОДПІ зокрема.

Податківці розповіли про практичну реалізацію ініціатив Міністерства в частині  переходу від фіскальної моделі роботи безпосередньо до сервісної, про створення Центрів обслуговування платників податків. Підкреслили, що пріоритети Міністерства доходів і зборів залишаються незмінними – орієнтація на сервіс, зменшення податкового тиску, відмова від безпідставного втручання у діяльність підприємців, лібералізація правил та умов ведення бізнесу в Україні.

Презентували майбутнім платникам і роботу Центру обслуговування платників податків Лубенської ОДПІ. Гості побували у всіх залах сервісного центру, ознайомились з послугами, що тут надаються а також переглянули ролик про утворення Міністерства доходів і зборів України. Для використання у навчанні студентам було запропоновано офіційне видання Міністерства доходів і зборів - „Вісник” та  презентовано декілька примірників даного журналу.

Завершуючи зустріч студенти та працівники ОДПІ висловили  сподівання на плідну співпрацю обох сторін, адже саме молодь будуватиме майбутнє України.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Лубенської ОДПІ.