За жовтень 2013 року Лубенською ОДПІ прийнято 1065 звітів щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, а надходження внеску склали майже 33 млн. грн.

Для зручності платників було запропоновано подавати звітність по єдиному внеску в електронному вигляді. Безкоштовні електронні ключі Міністерства та зручний онлайн-інтерфейс порталу дозволяють це робити без зайвих витрат часу та ресурсів. Реально оцінивши переваги подання звітності в електронному вигляді, 99 % платників ЄСВ скористались таким сервісом Міністерства доходів і зборів України і направили до Лубенської ОДПІ звіти мережею Інтернет.

 

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2013 року ГУ Міндоходів розпочато процес прийняття звітності, взяття на облік та зняття з обліку платників єдиного внеску. Саме з цього періоду суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України.

Рахунки розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html.

Звітність в електронному вигляді платники повинні надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів УкраїниЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Подати звітність та отримати консультації фахівців з питань сплати єдиного соціального внеску а також з інших питань оподаткування, митних платежів можна у сервісних центрах Міністерства у регіоні, з питань сплати ЄСВ також відкрита спеціальна телефонна лінія у call-центрі Міністерства (0 800 501 007).

Центр обслуговування платників податків Лубенської ОДПІ працює без перерви за графіком :

понеділок та середа з 9-00 до 18-15 год.,

вівторок та четвер з 9.00 до 20.00 год.,

п’ятниця з 9-00 до 17-00 год.

субота з 9.00 до 16.00 год.

Адреса ЦОП м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 21, телефон для довідок (053-615)55-68.

Звертайтеся, Вам допоможуть!

Лубенська ОДПІ ГУ Міндоходів

у Полтавській області