Проведення спортивних заходів об'єднує колективи працівників, а активний відпочинок завжди йде на користь та показує силу, вміння та професіоналізм не лише в роботі, але й у спорті – під таким гаслом 26 вересня в дитячому оздоровчому центрі «Орлятко» були проводені змагання   першого туру І Спартакіади працівників Міністерства доходів і зборів України в Полтавській області.

         В урочистому відкритті Спартакіади взяли участь начальник Головного управління Міндоходів у Полтавській області Володимир Задорожній, заступник начальника ГУ Міндоходів у Полтавській області Людмила Голуб, а також голова обласної ради Всеукраїнської профспілки працівників державних органів Міністерства доходів і зборів. Вони виступили з вітальним словом та побажали командам цікавої боротьби, а сильнішим – перемоги.

 

Всього було десять команд, до складу яких увійшли працівники обласного апарату, об’єднаних податкових інспекцій та митниці. Активну участь у спортивних змаганнях взяла і команда Лубенської ОДПІ – виступивши у всих видах спорту (за програмою Спартакіади їх було 9) та зайнявши 4 загальнокомандне місце.

Першим і непереможним, як завжди, був Володимир Галушка в гирьовому спорті та армрестлінгу. Другими серед податківців області виявилися лубенці Віктор Клиша в легкоатлетичному кросі на 3000 м та Валерій Волошко зі спортивної гімнастики. Крім цього, команда Лубенської ОДПІ порадувала уболівальників грою у волейбол та перетягування канату, зайнявши почесне третє місце.

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ