З 1 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів України розпочинає процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Відтепер територіальні органи Міндоходів прийматимуть та оброблятимуть звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У зв'язку з цим звертаємо увагу платників, що звіт про суми нарахованого єдиного внеску за вересень, з урахуванням законодавчих змін, необхідно подавати не пізніше 20 жовтня 2013 року до Лубенської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області.

 

Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України. Реквізити рахунків можна дізнатися в ЦОПП Лубенської ОДПІ за адресою м. Лубни вул. Я.Мудрого, 21 з понеділка по п’ятницю з 9-00 год. до 20-00 год. та в суботу з 9-00 год. до 16-00 год. особисто або за тел. 7-38-18, 7-03-81, 57-63.

Одночасно повідомляємо, що фізичні особи – підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, сплачують єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок, тобто за 3-ій квартал 2013 року термін сплати до 20 жовтня 2013 року.

Олександр Медвідь,

начальник відділу адміністрування

єдиного соціального внеску

та немайнових податків

Лубенської ОДПІ