За I півріччя поточного року   Лубенською ОДПІ зібрано 191,7 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів, з яких до державного бюджету 80,9 млн .грн., до місцевих бюджетів різного рівня 110,8 млн. грн., чим забезпечено виконання поставлених завдань.

Завдяки ефективної, наполегливої роботи згуртованої команди висококваліфікованих працівників забезпечується наповнення державної скарбниці, проводиться формування бюджетів усіх рівнів, що у свою чергу, дає змогу створювати належні умови для соціально-економічних перетворень в інтересах народу. Наприкінці минулого року утворено   Міністерство доходів і зборів України, в рамках якого об’єднано дві головні служби країни, які на 90 відсотків наповнюють бюджет - митна та податкова. Об’єднавши зусилля   податківців і митників, держава наразі   має відомство, що взяло на себе всю повноту відповідальності за наповнення бюджетів усіх рівнів.

 

 

Важливим завданням сьогодення є реалізація державної політики, спрямованої на створення сприятливого бізнес-клімату, прискорення процесу дерегуляції та забезпечення свободи підприємництва. Створення комфортних умов для ведення бізнесу – це необхідна умова розвитку економіки. Міністерству належить особлива роль у здійсненні цих перетворень.

Лубенська ОДПІ