8Березня
     Жінка – найчарівніше творіння Землі. Без жінки не було б стільки світла, тепла і любові. Саме ви спонукаєте чоловіків, до шляхетних вчинків та добрих справ. Хай в це чудове весняне свято вам низько вклоняються не тільки чоловіки, а й усі квіти довкола.
     Життя наснажується сонцем і довгоочікуваним теплом, і саме цей розквіт поєднується з образом жінки. Загадкові і неповторні красуні, берегині родинного затишку, мудрі наставниці і натхненні подруги – Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Ви неповторні. Ви одвічне Сонце чоловіків!
     Сьогодні українські жінки разом з чоловіками на передовій відстоюють мир та єдність нашої держави. Низький, доземний уклін, щира подяка вам.
     Особливі слова підтримки висловлюємо матерям, які не дочекалися своїх синів з війни. Нехай загоюються ваші душевні рани, а гордість за синів наповнює ваші серця.
     Вітаємо вас волонтерок, медикинь, захисниць, юристок, бухгалтерів, лікарок, диспетчерів, психологів та всіх, хто покроково наближає нашу Перемогу! Дякуємо, що ви є!
     Нехай ця весна принесе всім вам лише свіжі і приємні звістки, подарує здоров’я і наснагу, затишок і мир в душі!
     Бажаємо Вам по-справжньому весняних емоцій: усмішок, наснаги, натхнення!
     Перемоги! Світлого і мирного життя в рідній Україні!

Дорогі дівчатка, мами, сестри та бабусі. Від усього серця вітаємо Вас зі святом весни чарівності, краси і жіночності!