Луг1
   Сьогодні відбулися святкові заходи з нагоди 103 річниці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, начальник Лубенської військової адміністрації Сергій Сіряченко, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та інші почесні гості заходу.
   Тетяна Качаненко привітала учасників заходу з Днем народження університету та вручила Почесні Грамоти Лубенської районної ради кращим його працівникам. Відбулося урочисте врученням дипломів магістра. Приємно відзначити, що дипломи магістрів з відзнакою отримали заступник голови Лубенської районної ради Оксана Цимбал та начальник відділу апарату районної ради Тетяна Корнієнко.
   Колектив Луганського національного університету імені Тараса Шевченка на чолі з його керівництвом Оленою Караман та Віталієм Курилом є прикладом патріотизму, незламності та витримки в організації освітнього процесу у не простих умовах сьогодення, після повномасштабної війни росії проти України.
Луг2Луг3Луг4Луг5Луг6Луш7Луг8Луг9Луг10Луг11