день місц.самов

Шановні колеги, депутати всіх рівнів, працівники органів місцевого самоврядування, ветерани, активісти територіальних громад!


   Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії!
   Майбутнє держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальних громад та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов їх проживання.
    Сьогодні в умовах збройної агресії країни терориста саме на органи місцевого самоврядування покладається відповідальна місія – допомагати своїм співгромадянам, думати про їхній добробут та за соціально-економічний стан нашого Лубенського краю.
    Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо жителів територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, упевненості вам і віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких земних гараздів щастя і непохитної віри у Перемогу та щасливе майбутнє України.

     Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста і села щасливими й багатими і вільними. Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!💛💙🇺🇦

З повагою
Голова Лубенської районної ради     Тетяна КАЧАНЕНКО