день гідності


Цей день є нагадуванням для всіх, що демократичні цінності – Гідність та Свобода, є головними для українського народу.

     Можна мати гідність, але не мати свободи. Можна мати свободу, але не бути гідним її. Це цінності, які найкраще розкриваються лише разом. Ось чому сьогоднішній день має подвійне ім’я. Бо Україна має і те, і інше. І ми не даємо ворогу їх у нас відібрати. Не лише сьогоднішній – кожен наш день нині боронять і творять гідні й вільні люди.

    Сьогодні ми дякуємо всім гідним і вільним. Тим, хто зі щитом і хто на щиті. Для яких найважливішими цінностями були, є і будуть Гідність і Свобода.
    Гідність і Свобода – руйнують імперії.
    Гідність і Свобода – об'єднують країни та згуртовують громадян. Гідність і Свобода – перемагають завойовників і диктаторів. Гідність і Свобода – рушії поступу та добробуту України.
     Гідність і Свобода – найважливіші інвестиції в майбутнє України.
    Гідність і Свобода – це те, за що ми боремося і що надає нам силу. Те, що нас єднає і що ми виявляємо навіть у найважчі періоди нашої історії. Те, що втримало нашу оборону в найскладніші часи і що дасть нам силу вибороти Перемогу. Адже наша зброя, як і ми, заряджена нашою Гідністю і жагою Свободи.

    Нехай так залишається й після нашої Перемоги.
    Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода в домівках! Нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

З повагою

Голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради