день сг 

Шановні аграрії, працівники сільського господарства Лубенщини!


      Щиро вітаємо Вас із Днем працівників сільського господарства – одним з найважливіших і найвагоміших свят, яке підсумовує сільськогосподарський рік, звеличує напружену хліборобську працю.

     З давніх-давен Україна славилася своїми черноземами та багатими врожаями. Добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Це свято особливо цінне і відповідальне для нашого району, адже Лубенщина має аграрний напрямок розвитку.
      Сільське господарство — це перш за все люди, завдяки невтомній праці яких наша держава має потужний ресурс для розвитку та процвітання.
Усе це було б неможливе без вас – людей, для яких агро – це життя. Хто пов’язує з ним свої мрії, хто вкладає в свою справу надзусилля, хто долучається до історичних змін у земельних відносинах.
    Ми добре знаємо, що основним секретом вдалого вирощування врожаю є насамперед любов, з якою за ним доглядають. Саме завдяки вашій небайдужості та наполегливості сільське господарство залишається одним із флагманів української економіки.
Сьогодні ми хочемо привітати вас, людей-землі та людей-праці, із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
       Ми вклоняємося матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.
      Зичимо вам міцного здоров'я, щастя, добра та наснаги. Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху, нехай неозорі лубенські поля радують Вас врожаями. Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Хай в усіх буде хліб і до хліба на столі! Низький уклін за вашу невпинну щоденну працю.

З повагою
Голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради