день прац.культури

    9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
    Ще Йоган Гете писав, що прекрасне в житті, прекрасне в мистецтві допомагає людині жити, допомагає виконувати складну справу життя, бо це прекрасне випрямляє її душу. Мистецтво – посередник того, що неможливо висловити.


    У всі часи саме культура та народна творчість були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, що живили і зміцнювали нашу державність. Завдяки культурі ми змогли зберегти свою незалежність та самобутність. І саме завдяки нашій культурі, нашій духовності ми переможемо ворога.
    Споконвіку благодатне сонячне проміння зігрівало й пестило лубенський край. Лубенська земля – земля неперевершених талановитих людей!
    Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте наш край! Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Дякуємо за безмежну відданість своїй справі, за майстерність і талант. Добробуту, здоров’я та родинного затишку. Зі святом!

З повагою

Голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради