Мир

       Ніхто не міг подумати, що мирним українцям доведеться пережити страхи війни… Тисячоліттями працьовитий народ, який плекає свою батьківщину, рідну землю, сьогодні змушений потерпати від окупації агресора та ціленаправленого знищення мирного населення.


      Вбито і покалічено тисячі українських громадян, мільйони людей стали біженцями і вимушеними переселенцями, знищено мрії на майбутнє, вкрадено щасливе дитинство, забрано право бути просто щасливими, ходити на роботу, займатися улюбленою справою…
         Мир – це не просто складання зброї, а набагато більше. Мир – це про світ, у якому ніхто не вмирає через чиїсь прагнення захопити більше територій та підкорити собі більше народів. Мир – це коли земля не здригається від бомб та ракет. Мир – це жити у світі, в якому люди ставляться з гідністю один до одного незалежно від раси, переконань та поглядів. Мир – це коли діти можуть обійняти свої батьків, а у небі летять лише птахи. Мир – це не лише думати й говорити про нього, а й щось робити для цього.
        Тому слово Мир стало надзвичайно дорогим для кожного громадянина України.
        У День Миру бажаємо всім спокою, безпеки, довгоочікуваної Перемоги та відновлення миру на нашій Богом даній землі, нехай страшне поняття «війна» назавжди кане у небуття!
        Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!
        Мир обов’язково повернеться на нашу благословенну землю! Подяка усім, хто захищає Україну та допомагає наближати Перемогу!

        І сьогодні ми молимося за Мир, щоб більше не гинули українці.

З повагою

Голова Лубенської районної ради                     Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради