День Незалежності

    Для історії тридцять два роки, може, й не так вже багато, але для усіх нас – це життя цілого покоління, наше життя.

    Через сторіччя, роки, дні, через біль і страждання, через ріки крові, через втрачені життя та зруйновані долі, через попелища селищ, міст і містечок іде наша МАТИ-Україна виборюючи право стати по справжньому незалежною, територіально цілісною, правовою, європейською державою! Надзвичайно важкий і тернистий цей шлях…

    Дуже хочеться вірити, що пройшовши через пекло рашистської навали, заплативши таку високу ціну в ім’я ПЕРЕМОГИ ми всі дійсно станемо сильнішими, мудрішими, витривалішими, єдиними!

    Ми неодмінно будемо щасливі та вільні на своїй рідній землі!

    Ми хочемо, щоб ви пам’ятали: незалежна Українська держава – це кожен із нас! Це я і ти, це наші друзі, рідні і близькі, кожна родина. Це всі ми – українці, яким під силу звернути гори та втілити будь-яку мету!

    Низький уклін та щира подяка всім, хто жертвуючи власним здоров'ям та життям виборювали та продовжують виборювати свободу та європейський вибір України! Дякуємо нашим Збройним Силам, нашим захисникам, добровольцям, які сьогодні, щохвилини ризикуючи життям, виганяють рашистських загарбників з нашої землі! Бережіть себе і нехай вас всіх береже Бог!

    МИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО І СОНЦЕ МИРУ ЗАСЯЄ НАД УКРАЇНОЮ!
    МИРУ, ЗДОРОВ'Я, ДОБРА, ЩАСТЯ, ДОБРОБУТУ БАЖАЄМО ВСІМ ВІД УСІЄЇ ДУШІ, ПРОЦВІТАННЯ ТА ВСІХ БЛАГ УКРАЇНІ !
    СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА🇺🇦💛💙

З повагою

Голова Лубенської районної ради          Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради